Alice In Wonderland
Szerintem csak az lehetetlen amiről azt hisszük, nem lehetséges
MENÜ

"Szerintem csak az lehetetlen amiről azt hisszük, nem lehetséges."

"-Nem lehet, h megőrültem?
-De lehetséges, őrült vagy, dilis, félkegyelmű. De elárulok egy titkot, a legkiválóbbak mind azok."

"Ha úgy tartanák, hogy tőke halat illik kalapnak felvenni, felvennéd?"
"
Rajtam mulatsz? -Nem,eszembe jutott milenne ha a nők nadrágba, a férfiak meg ruhákba volnának. -Jobb volna ha nem beszélnél ilyesmiröl, szerencsésebb ha tartod a szád."

"Mért fecsérled az időd képtelen fantáiálásra? - Miért ne tegyem? Apám azt mondta, volt, hogy reggeéli elött 6 képtelenség is eszébe jutott."

"-Tudod mitől félek a legjobban? -Az arisztokrácia eltörlésétől? - A Ronda unokáktól, de te olyan bájos vagy, a te gyerekeid biztos mind..Idióták, fehér rózsát ültettek pedig kifejezetten vöröseket kértem.-Bármikor átfestheti őket - Micsoda ostobaság.."

"-Ha ő volt akkor ő. - De ha nem akkor nem. - De ha ő lenne lehetne. - De nem lehet kizárni. (Tutyika,Mutyika)"


"Egész biztosan Alice, tudom, hogy te vagy Alice, bárhol felismerlek. Bárhol felismerném."

"Hát amint látod épp teázgatunk arra készen,hogy üssem el valamivel az időt. Nagyon elkéstél,rossz kislány.Most már mindegy az idő meg sértődött mert elütötten és úgy döntött, hogy megáll."

"Épp egy nyomozást folytatok az ,,m" betűs ügyben. Tudod, hogy mi a külömbség a holló és az íróasztal között? Vesszen a nagyfejű nő!"

"Itt az idő bocsátani és feledni, vagy feledni és bocsátani, ahogy tetszik, most még választhatsz. Rád várok."

"-Ez a mészárlás dolog elveszi a kedvemet a teától. - A világösszedölni készül, de Vigyori legnagyobb baja a tea. - A történtekről én nem tehetek. - Ott hagytad őket, h mentsd a bőröd te gyáva,szőrös,sumák,fentarti,böszme,folyton csak balhézó, te kis kéjmajrézó. -Nyugi! - Köszi. - Meow -Nyugi van".


"Majd a dicsnapján amikor a Fehér Királynő végre győzni fog,majd akkor eljárom a táncom,eszelősen."

"-Pardon, egy pillanat.*megcsinálja a ruhát* Jó,ez a te méreted. Oh,hm, öö csini vagy!:D"


"Bárki mehet lóval vagy mással, de az utazásnak a legeslegjobb módja a kalap.Rémesen mondtam? - Oh,imádok kalapon utazni. -Csöpperem,csak Alice jöhet. Ágyőbágyő."

"Pompás nap, Csatára való, A Küzdelemnek hős gyepén,eljön nem kevés talpnyaló és egy-két dicső egyén.-Tessék? Mi volt ez? -Hogy-hogy mivolt ez? A Sárkány gyíknak szeme tüzel,agyara tép, tomboló dal. Jól vigyázz a lángköpővel fiam, és a dühös brombolóval.Kézbe kapta Vértez kardját,a gyíkot véle megölte, és a teste, döglött teste többé már nem gyötörte. Rólad szól ugye tudod?"


"Azóta, hogy beleestem a nyúllyukba folyton megmondják, hogy mit csináljak vagy, hogy ki legyek. Összementem, megnöttem, megnyúltam, teáskannában is voltam.Azzal vádoltak, hogy Alice vagyok, majd azzal, hogy mégsem. De ez csak egy álom én döntöm el, hogy mi fog történni."

"-Hát ez meg mi? - Ő csak egy lány felség. A neve Öm..-Öm? - Ömmlengből. - Mi történt a ruháddal? - Sajnos kinöttem, mostanában nagyon sokat nöttem, én vagyok a legmagasabb Ömmlengben. Kigúnyoltak, ezért ide jöttem hátha ön megérti milyen is ez. -Kicsikém akinek ekkora feje van azt mi szivesen látjuk."

"DAGIK!..Áh, megjöttek, hát nem elragadóak? Elképesztően furán beszélnek, halljuk.Beszéljetek!..Gyerünk!! - Talán csak nem? -Nem, nem kizárt..-Lópikulát, szerintem ő az. - Nem, nem lehet,kizárt. - Háháhá, Imádom a dagikat..na tünjetek el.."


"Olyasmin agyalom ami m betűvel kezdődik. Marha,mártír,megöl, hmm..méreg. - Most még az A betűnél tartunk. Hol van Alice? - Ki? Az a kisfiú? Fogalmam sincs. -És ha lefejeztetlek eszedbe jut? "


"Milyen példátlanul nagy fejed van.Szívesen megsüvegelnélek. - Tessék? -Igen, a Fehér Királynőnek már dolgoztam. Nem volt nehéz dolgom szegénynek olyan aprócska feje van. -Picuri, gombostű fejnyi. - De te,igen nagy kihívás volnál.Óriás, csodás fej,mitöbb igazi óriás fej gömb. "


"Kalapos! - Tudod mi a külömbség a holló és az íróasztal között? Rémisztő Alice.Nem bírok magammal, zakatol az agyam. Én megőrültem. - Tartok tőle, teljesen dilis vagy. De elárulok egy titkot a legkiválobbak azok."


"Eggyütt megyünk a Fehér Királynőhöz. - Miért vagy mindig vagy túl kicsi, vagy től nagy?"

"Héé, lekésted a vacsorát inci-finci, lekésted a vacsorát. - Egy kicsit sótlan. -Nesze. Add azt ide. Hopp,huppsz hoppá, zsupsz bele a levesbe."


"Törpítő kell ide. Egy csepp meleg háj,egy kis bögölyvizelet, áh, vajas ujjak. A nővérem megtanulta hogyan uralkodjon másokon.Mondcsak milyennek találtad? - Félelmetesnek. - És a...feje? - Rémes. - Talán, valami növekszik a fejében és nyomja az agyát. Három kis érme egy halottol, két teáskanál sóvárgó vágy por.."

"Mindig is tetszett a kalapod. - Szervusz Macs. -Mivel utána nem lesz rá szükséged megtennéd,hogy rám hagyományozod? - Ezt, hogy mered? Nyilvános kivégzés lesz, szeretnék elegánsan megjelenni. - Milyen kár, hogy így alakult. Pedig megnéztem volna ahogy örömtáncot jársz. - Átkozottul jól csörgök igaz?"


"Úgy örülök, hogy látlak azt hittem, hogy kifognak..-Én is, de nem így lett. Amint látod élek és virulok, és nagyon örülök annak, hogy újra találkozunk mert nagyon bántam volna ha többé nem látlak. Főleg úgy, hogy te vagy te és a méreted is jó. Se nem nagy se nem kicsi, tökéletesen Alice méretű vagy. - Kalapos. - Jó méret..semmi baj. - Hol a kalapod?"


"Tudod mi a külömbség a holló és az íróasztal között? - Had gondolkozzak rajta. - Tudod, hogy holnap mi lesz ugye? - A dicsnapja ha jól emlékszem. Bárcsak felébrednék..-Azóta is álomnak hiszed igaz? -Persze. Ezt az egészet csak képzelem. -Akkor tán én se vagyok igazi? - Tartok tőle, te is csak a képzeletem szülöttje vagy, jellemző, hogy kiket találok ki..- Igen,igen nade azt hiszem te sem vagy kevésbéőrült mint én.-Igazad lehet. Ébren hiányozni fogsz."


"Szóval mégsem álom volt, emlék képek voltak. Létezik ez a hely és te és Kalapos is léteztek. - És a sárkány gyík is ne feledd, a Vértez kard tudja mi a dolga csak oda kell nyújtani. Sok sikert Alice, tán látjuk egymást egy másik életben."


"Ez teljes képtelenség. -Csak ha elhiszed, hogy az.-Néha reggeli elött valamikor 6 képtelenség is eszembe jut. - ez egy csodás tulajdonság, habár jelen pillanatban jobb ha inkább a sárkánygyíkra koncentrálsz."


"Hat képtelen dolog, gyerünk Alice. 1. van egy ital amely zsugorít. 2. Egy süti amitől megnőlsz. 3. Beszélő állatok. 4. Alice..köddé váló macska. 5. Csodaország létezik. 6. Megfogom ölni a sárkány gyíkot."

"Maradhatnál még. - Micsoda ötlet, egy őrült de csodálatos ötlet. De nem tehetem. Sok mindent kell még megtudnom, vagy épp megtennem. Meglásd hamarosan visszatérek. -Elfogsz felejteni. - Dehogy foglak,hogy felejthetnélek? Kalapos, mi a különbség a holló és az íróasztal között? - Még csak elképzelésem sincsen. Hát jó utat Alice."

 

Szavazás

Melyik kedvenc karaktered?
Nyalka Nyúl
Az Őtült Kalapos
Alice
Vigyori
Kör Bubi
Vörörs Királynő
Fehér Királynő
Badar
Asztali nézet